Wiper Yard 201

.YARD 201 – TEKNIK OCH INNOVATION

Wiper Yard Premium är utformad för stora ytor. Avsedd för parker, golfbanor och fotbollsplaner är denna modell utrustad med tre knivar, varav två på utfällbara armar, en funktion som gör det möjligt för roboten att klippa gräset också på de mest ojämna ytor. Kåpan är tillverkad av kolfiber för att göra roboten så lätt som möjligt. Yard 201 är även utrustatd med en GPS som lär sig området och effektiviserar sin klippning

FRAMKOMLIGHET

De patenterade bakhjulen är utformade för att möjliggöra klippning även på fuktigt underlag. Den koniska utformningen gör att roboten vidrör minsta möjliga område på torrt underlag, och ett större område på fuktigt underlag för att förbättra greppet. Denna specialfunktion gör att Yard kan klippa även på mjuk mark och ger perfekt prestanda vad gäller pålitlighet och snabbhet.

AVSEDD FÖR STORA YTOR OCH FÖR KLIPPNING I OLIKA SLAGS VÄDER

Yard robotar är utrustade med senaste generationens borstlösa motorer som gör det möjligt för maskinen att klippa ytor på 20 000 kvm med en maxlutning på 45 %. Yard-serien har tre oberoende borstlösa klipp-motorer med en total klippbredd på 84 cm.
Roboten har 11 timmars drifttid, vilket ger den möjlighet att tillfredsställa alla behov hos användare med stora ytor att sköta om – automatiskt, snabbt och på ett både billigare och grönare sätt

HASTIGHETSREGLERING

Robotens hastighet kan anpassas efter typ av trädgård: låg, medelhög eller hög hastighet.  Denna funktion är mycket viktig när roboten stöter på lutningar i trädgården och förbättrar hjulens grepp.

ALLTID UNDER KONTROLL

YARD-roboten har ett ”användarvänligt” kontrollområde: den kan ställas in via kontrollpanelen på robotens bak-sida eller, på begäran, via Wipers pekskärm. Den senare garanterar en enklare användning även för oerfarna användare, tack vare rörelsestyrning och Bluetooth-teknik.

Pris .149 995:- inkl moms