Wiper Premium P XH 30

Wiper P XH är en ny generation av robotar. Borstlösa motorer är framtiden. En borstlös motor är tystare och har längre livslängd i och med färre rörliga delar. Borstlösa robot modeller har fler programmerings möjligheter och är således intelligentare än robotar med borst motorer.

 

Detta gör Wiper P XH perfekt för stora ytor upp till 6 000 m2, beroende på antalet batterier. Wiper P XH är utrustad med ett avancerat system där den på egen hand kan bestämma när det är dags att klippa och hur länge den behöver hålla på.

 

Ytterligare finesser är att den kan utrustas med Bluetooth teknologi, vilket innebär att man kan styra roboten ifrån mobiltelefonen (stödjer enbart vissa mobiltelefoner).

 

Tack vare sina avancerade funktioner klarar den av att sköta trädgårdar upp till 6 000 m² och med en lutning på max 24° (45 %). Wiper har ett inbyggt säkerhetssystem som stoppar bladet omedelbart om klipparen lyfts upp eller välter. Wiper P XH har larm som standard.

 

Wiper arbetar både dag och natt efter användarens angivna schema; dagar, tider och sekundära ytor som används för att klippa ytor som kan vara svåra att komma åt eller ytor som behöver klippas oftare.

Teknisk information

Klippkapacitet: 6 000 m²
Borstlös motor: Ja
Klipptid: 10 timmar
Laddtid: 8 timmar
Batteri: Lithium 30ah
Knivdiameter: 36cm
Elektroniska påkörningsskydd: Ja
Lyftsensor: Ja
Regnsensor: Ja
Spiralklipper vid högt gräs: Ja
Antal klippzoner: 4 st
Bluetooth för styrning via Smartphone eller surfplatta som standard

Pris P XH 30.  47 995: